Parketreparatie en -onderhoud door Ger Schreven Parket in Arcen

Maak een afspraak met Ger Schreven Parket

Een beschadigde parketvloer is doodzonde. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar het resultaat kan erg vervelend zijn. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk wat aan laten doen. Gelukkig repareert en onderhoudt Ger Schreven Parket een grote diversiteit aan parketvloeren. Zo kunt u jarenlang blijven genieten van een mooie vloer. Vanuit onze zaak in Arcen komen we langs in en om Limburg om uw vloer weer te herstellen.

Schade aan uw parket, wat nu?

Aan welke schades kunt u denken? Waterschade en deukschade bijvoorbeeld. Ook daar is in de meeste gevallen zeker wat aan te doen. Belt u Ger Schreven Parket via 077 - 473 17 86 en we maken samen met u een schaderapport voor de verzekeringsmaatschappij. Uiteraard proberen we het parket ook altijd weer in ere te herstellen. Mocht dat niet lukken, dan voorzien we u altijd van passend advies over een nieuwe vloer.

Onderhoud aan de parketvloer

Van het periodiek in de olie zetten of het polishen van uw prachtige lakvloer tot het overschuren van een bestaande parketvloer: de onderhoudswerkzaamheden waar Ger Schreven Parket voor in te schakelen is, zijn eindeloos. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf aan de slag om uw parket optimaal te onderhouden. In onze showroom in Arcen verkopen we alles wat u nodig heeft om uw vloer mooi te houden. Maak gerust een afspraak, dan geven we u graag advies over hoe u zelf zo lang mogelijk kunt genieten van uw parketvloer.