Een parketvloer maakt het af

Parketreparatie en -onderhoud

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar het resultaat kan erg vervelend zijn. Een beschadigde parketvloer is doodzonde. Daar wilt u natuurlijk wat aan laten doen. Gelukkig repareert en onderhoudt Ger Schreven Parket een grote diversiteit aan parketvloeren. Zo kunt u jarenlang blijven genieten van een mooie vloer.

Schade aan uw parket, wat nu?

Aan welke schades kunt u denken? Waterschade en deukschade bijvoorbeeld. Ook daar is in de meeste gevallen zeker wat aan te doen. Belt u Ger Schreven Parket op 077 473 17 86 en we maken samen met u een schaderapport voor de verzekeringsmaatschappij. Uiteraard proberen we het parket ook altijd weer in ere te herstellen. Mocht dat niet lukken, dan voorzien we u altijd van passend advies.

Onderhoud aan de parketvloer

Van het periodiek in de olie zetten of het polishen van uw prachtige lakvloer tot het overschuren van een bestaande parketvloer: de onderhoudswerkzaamheden waar Ger Schreven Parket voor in te schakelen is, zijn eindeloos. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf aan de slag om uw parket optimaal te onderhouden. In onze showroom verkopen we alles wat u nodig heeft om uw vloer mooi te houden. Maak gerust een afspraak, dan geven we u graag advies hoe u zelf zo lang mogelijk kunt genieten van uw parketvloer.

Contact met Ger Schreven Parket